LogoTlf: 23 84 43 93
Logo
Tlf: 23 84 43 93

Hvem skal passe jeres barn?

Jeg hedder Clara og er 31 år. Jeg blev uddannet pædagog i juni 2019 og har forinden arbejdet med børn i både vuggestue og børnehave. Tidligere har jeg drevet en stor-pasningsordning i Lystrup med min fætters kæreste, men efter huskøb i Malling, havde jeg et stort ønske om at starte min egen pasningsordning. Min tidligere erfaring, har givet mig indsigt i, hvor stor betydning det har for de mindste børn, at hverdagen foregår i en rolig atmosfære med kendte og nærværende voksne - hver dag. Dette mener jeg, der er gode forudsætninger for i en privat pasningsordning, hvor børnegruppen er mindre og der er tid til børnenes forskellige og skiftende behov. Det betyder også, at jeg når dagen er slut, kan se mig selv i øjnene og sige, at jeg har set alle børn.

Jeg ønsker, at børnene udvikler sig i et roligt tempo - både med tro på egen kunnen, men som ligeledes lærer at tage vare på de mennesker omkring dem. Dette tror jeg, opnås ved at blive set og hørt, at få en masse omsorg, at bliver alderssvarende udfordret samt at have tid til at øve sig. Ligeledes mener jeg, det er utrolig vigtigt, at børnene får lov til at være børn. Derfor vil vores aktiviteter altid have fokus på processer fremfor målet. Dette ønsker jeg at give jeres børn i en hverdag, hvor der både er plads til leg, fordybelse og tid til at gå på opdagelse i verden omkring dem.

Hvor bor vi?

Vores lille hyggelige murermestervilla med dertilhørende dejlige have danner rammerne for pasningen. Hjemmet er naturligvis røgfrit. På adressen bor også min kæreste, som nogle dage vil være en del af morgenen, inden han tager på arbejde.

Hvad siger tidligere forældre?

Ragnhild, mor til dreng på 1 år og 7 måneder:

Vores søn startede i pasning hos Clara, da han var 11 mdr. og der var ret hurtig kemi imellem de to. Clara har givet ham tryghed, uendeligt mange kærlige kram og ikke mindst en masse sjove stunder med leg, krea, sang og dans. Vi har så mange skønne billeder og videoer fra tiden i dagplejen, og der ingen tvivl om, at vores søn stråler af glæde og kærlighed, når vi kigger på dem sammen. Vi vil til enhver tid anbefale Claras pasningsordning.

_____________________________________

Rikke Duch, mor til dreng på 2 år:

Vi har været så heldige at have haft Clara som privat børnepasser til vores dreng i et lille år tids. Og hvilket år! Clara er omsorgsfuld, grinende og kreativ. Vi er altid blevet mødt med smil og varme fra Clara. Hun har altid formået at aflæse vores dreng, så hun med det samme har kunnet understøtte og anerkende hans behov; om der har været brug for trøst, grin eller sjov. Det er tydeligt, at vores dreng har haft knyttet et tæt og trygt bånd til Clara. Clara evner altid, at skabe en god og rolig stemning i rummet. Hendes tilgang til børnene er nysgerrig og berigende, og vi oplever at dagene med hende aldrig er kedelige. Clara tager sig altid tid til en snak om dagen, der er gået eller hvis man har noget på hjertet. Vi har flere gange oplevet stor fleksibilitet hos Clara, når det omhandler aflevering eller afhentning, som har lettet hverdagen hos os. Vi kan kun give Clara vores aller største og varmeste anbefalinger.

Barndommen genudsendes ikke - giv børnene en tryg og rolig start